SEO (Search Engine Optimization) – hjemmeside optimering til søgemaskiner.

Website optimering til søgemaskiner, er den mest effektive annonceringsmåde på internettet.

Ca. 95% af internetbrugerne i Litauen bruger Google til søgning af informationer.

Vi tilbyder forskellige tjenester til optimering af hjemmesider for søgemaskiner.

Vi kan vælge de bedst egnede søgeord til din virksomhed efter vi har kontrolleret dem med specielle software, der ikke blot kan opdage populariteten af søgeord, men også konkurrenceevnen. Det er afgørende for valg af nøgle-sætninger i en SEO operation.

Vi udfører websidernes indre optimering, hvilket omfatter hjemmesidens kode check og retttelse af fejl. Dette sikrer hel overensstemmelse med internationale standarder for udvikling af hjemmesider.

Hvis det ønskes, kan yderligere programmering bruges til at indstille søgeord som ikke bliver gentaget samt beskrivelser og navne på hver af hjemmesidens sider.

Vi redigerer desuden hjemmesidens meta information (nøgleord, beskrivelser, navne), tekster, installerer SEO venlige stilarter, overskrifter, alternative navne, tekster og etc.

Efter en korrekt udført indre optimering af hjemmesiden vil søgeresultater blive væsentligt forbedret. Men dette er kun første skridt i optimering af hjemesiden. Dernæst følger den ydre optimering af hjemmesiden: udvikling af tilbageførende links, søgning efter partnere, overvågning af SEO resultater og andre tiltag, der løbende bør udføres for at sikre hjemmesidens konkurrenceevne.

Har spørgsmål?

Kontakt os

 

 

 

 

Website udvikling www.nuotaka.com

E-commerce shop www.balticfurniture.lt

E-commerce shop  www.kivikis.com

Website udvikling www.odor.by

Website udvikling www.prodentum.lt

Magento-E-commerce shop www.logcabins.lv

error: